|

Medusa fashion

Niets is ooit ingetogen over het merk Medusa. Dit merk, opgericht door ontwerper Gianni versace in 1978, gaat over aantrekkelijke, sexy en glamoureuze Europese stijl. Het toont ook een onmiskenbare oneerbiedige rockstar-houding. Het designregime werd overgenomen door Donatella, nadat haar broer in 1997 werd vermoord. Donatella is trouw gebleven aan de looks van het label: felle kleuren, sexy stoffen en strakke silhouetten voor een gedurfde, oneerbiedige sexiness. De eerste collectie die werd gelanceerd was die voor heren, het heeft een vergelijkbare stijl, slanke, scherpe snitten die herinneren aan de stijlen uit de jaren 70 en 80.

Versace zonnebrillen zijn luxueus en glamoureus met een elegante stijl en design. Deze zonnebrillen behoren sinds 1978 tot de populairste trends in stijl ter wereld. Wees in stijl met Versace-zonnebrillen… ultrastijlvol en elegant, absoluut modieus. Draag glamour; draag een medusa-bril voor een elegante, opwindende, sexy trendy look ondersteund door hun uitstekende kwaliteit, geweldig ontwerp en stijl om jezelf te identificeren. Verander je imago met een VERSACE-zonnebril.

De zonnebrillencollectie van Versace is voor degenen die gedurfd, sexy, sterk, zelfverzekerd en uniek kunnen zijn door een absoluut onderscheidende persoonlijke stijl. Het merk Versace inspireert zich in vintage designs, klassiekers die opnieuw geïnterpreteerd worden met een spannende en moderne smaak. Fans zijn verrukt over de collectie brillen en zonnebrillen, een lijn die gevuld is met onvergelijkbare glamour en luxe.

Enkele van de meest populaire zonnebrillen van tegenwoordig zijn de 2059B, met een prachtig zilveren frame en grijs gradiëntglas; 2066, een metalen frame met gradiëntlenzen; 2064B, deze zwart/grijze gradiënt lenzen hebben een mooi gedecoreerd montuur; 2052, zwart/grijs gradiënt met klein discreet frame; 4111B, Havana, Bruin Gradiëntglazen met groot modieus montuur; 4098B, Bruine glazen met tortoise montuur; 2021, Gunmetal montuur met grijs/gradiënt glazen; 2057, Beautiful Silver, Grey Silver Mirror lenzen;

4115, absoluut trendy Orange/Brown Gradient lenzen en last but not least mijn persoonlijke favoriet, de 4069B, een lichtgewicht plastic model dat zich kan aanpassen aan elke leeftijd en gezichtsstructuur.

Een prachtige zonnebril van Versace kan veel over jou vertellen. Ze zien er op elk gezicht erg heet uit.

Deze bril heeft de neiging sexy en verfijnd te zijn…

Vergelijkbare berichten