3 leuke cadeaus voor je partner

Is je partner binnenkort jarig? Of wil je je partner spontaan iets verrassen? Heb je echter nog geen inspiratie? Lees dan in dit artikel een aantal leuke cadeaus die je kunt geven.

Geef een kledingstuk cadeau

Een kledingstuk cadeau geven is leuk, omdat je partner hierdoor vaak herinnerd wordt aan jou. Elke keer als hij/zij het kledingstuk draagt, denkt je partner aan jou. Voor deze koude winter is het leuk om een jas cadeau te geven, zodat je partner het niet koud heeft. Geef een luxe jas cadeau, die je partner niet snel zelf zou kopen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een jas van het merk Moose Knuckles of Nobis. Zoek wel een jas die goed past bij de kledingstijl van je partner. Zo voorkom je een miskoop! Warme schoenen zijn ook een fijn cadeau voor de winter. Andere fijne kledingstukken voor in de winter zijn bijvoorbeeld oversized hoodies en een warme pyjama.

Een persoonlijk cadeau

Wil je een persoonlijk cadeau geven? Dan heb je ook volop keuze. Wat dacht je bijvoorbeeld van een fotoshoot? Dit is ook erg leuk voor later om terug te kijken. Hebben jullie al een mooie foto? Dan is het een leuk cadeau om deze foto in een fotolijst te geven. Andere leuke persoonlijke cadeaus zijn bijvoorbeeld sieraden met jullie initialen bedrukt. Of laat samen bijpassende sieraden maken. 

Geef een weekendje weg cadeau

Heb je een groot budget? Dan is een weekendje weg een mooi cadeau om te geven. Zelf als je geen groot budget hebt is een weekendje weg ook een optie. Kies dan voor een bestemming in Nederland. Een Airbnb of hotel hoeft niet duur te zijn. Regelmatig zijn er goedkope aanbiedingen voor een overnachting in een hotel. Op een weekendje weg in het buitenland kun je besparen door te reizen met de trein. Hoe eerder je de treintickets boekt, hoe goedkoper de treintickets zijn. Zo kun je al voor 35 euro met de trein naar Parijs. Via diverse websites kun je ook voordelig vouchers kopen voor uitjes, zoals de bioscoop, de dierentuin of een pretpark. Zo kun je met een budget een leuk weekendje weg organiseren. Wil je veel geld uitgeven en ben je toe aan ontspanning? Boek dan een hotel met (privé) wellness. Zo kunnen jullie samen helemaal tot rust komen.

 

Een ander leuk idee is om je partner te verrassen met een bezoek aan een restaurant. Reserveer het liefst bij het favoriete restaurant van je partner.

Vergelijkbare berichten