Een hippe BBQ schort

Als uw gezin op zondag graag buiten barbecuet, kunt u overwegen een barbecueschort te gebruiken. Een schort dat wordt gebruikt bij het barbecue├źn is anders dan een eenvoudig schort dat je in de keuken gebruikt. Een belangrijk verschil is dat dit schort veel vakken heeft voor verschillende gereedschappen en benodigdheden die je nodig hebt bij het barbecue├źn, zoals een tang, spatel, kleine potjes kruiden, enzovoort. Dit maakt het erg handig voor de kok, want alles zit in zijn schortzakken. Een eenvoudig schort heeft al deze extra zakken niet nodig. Vanwege het extra gewicht van het kookgerei moet je een stevige stof gebruiken. Als je je eigen BBQ-schort wilt maken, volgen hier enkele tips.

Maak eerst een patroon. Je kunt een schort in een vrije maat maken of een schort dat precies bij de kok past. Ben jij degene die altijd achter de grill staat, gebruik dan je eigen maten.
U moet nu de materialen voorbereiden die u nodig heeft. Je hebt stevige stoffen, een naaimachine, draad en naald en versieringen nodig als je het schort wilt personaliseren.
Gebruik het patroon om de stof te knippen. Er moet voldoende ruimte zijn waar u de randen gaat naaien. Naai de stof en let goed op de naden. Het is beter om de naden dubbel te naaien omdat een BBQ schort veel gewicht zal dragen. Zorg ervoor dat uw steken stevig genoeg zijn om het gewicht te dragen.
Voeg de zakken voor het schort toe. De zakken moeten verschillende maten hebben voor de verschillende gereedschappen die je gebruikt bij het koken van BBQ.
Voeg ten slotte versieringen en letters toe als je het schort persoonlijker wilt maken.
Pritesh Das is een deskundige internetmarketeer. Pritesh houdt ook van koken en bakken en het bewaren van de recepten van zijn familie. Hij helpt bij het onderhouden van een familiebedrijf met een online cadeauwinkel waar je een breed assortiment aan exclusieve cadeaus kunt vinden. Als je door deze producten wilt bladeren en er nog meer wilt zien, neem dan even de tijd om Top 3 Kerstcadeaus 2009 te bezoeken en geniet van een geweldige vakantie!

Kijk voor een leuk model op Witloft

Vergelijkbare berichten